Nadine House

Location

Periana, Málaga, España

Year

2010

Download files:

This building was a school in the Periana Village in Axarquía area in Málaga. Nadine is a sculpture from Bélgica who bought this building similar to a church. She wanted to change it for a vacation house. The program for this project includes guests rooms for friends. The principal space which was recuperated with an orientation west- east. Master room was situated looking the lake called Viñuela which it has very well sights. The swimming pool was designed as a limit with sight-seeing the lake and it has the sculpture that is in one of the corner. All landscape around of the house is integrated to the interior of home. We haven recuperated outside spaces, vegetation and places for relax.

Materials which are been used are white concrete, aluminum, concrete polished. gypsum plaster.